Back to top

The Rosenthal Project involves creating a vibrant new public community space, with additional car parking capacity to assist with village centre growth.

The Lane Cove Council-funded project involves the redevelopment of the existing Rosenthal Avenue Car Park into a vibrant community space complete with a new park and 500 underground car parking spaces supported by an additional retail precinct.

Did you know?

The new park will have more trees than the previous car park..

The jewel in the crown is a vibrant public domain that will provide much-needed open space in the heart of Lane Cove village. Features include a BBQ/picnic area, performance stage and children’s play areas. ALDI and Coles will be the anchor tenants located one level below ground, accessed from the park and car park levels.